Login za poslovne korisnike

Korisničko ime


Lozinka


 
Početna

DIV grupa daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu te jedna od vodećih u Europi i svijetu.

Grupacija posjeduje više tvornica za toplo i hladno kovanje, kao i tvornice prerade limova i ostalih lakih konstrukcija i strojnih dijelova. Grupacija zapošljava više od 1000 djelatnika  te ima 3 (tri) tvornice te 5 (pet) poduzeća i 2 (dva) predstavništva, vlastitu distribucijsku mrežu te se ubraja među najveće u svijetu, sa stanjem skladišta od preko 30.000 paletnih mjesta te više od 30.000 artikala spremnih za isporuku, organiziran kanban sustav nabave robe, just in time isporuku diljem svijeta.

Ustrajnost na proizvodima vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene, proizvodi koji odgovaraju potrebama i željama potrošača, partnerski odnos s manjim trgovcima, kao i trgovačkim lancima i grupacijama, razvijena distribucijska mreža te znanje i stručnost djelatnika, ključni su elementi uspjeha tvrtke.

Tvrtka osigurava dostupnost svojih proizvoda potrošačima kroz razvijenu distribucijsku mrežu i uspješnu poslovnu suradnju s velikim brojem samostalnih trgovačkih trvtki diljem Hrvatske kao i na inozemnim tržištima. DIV d.o.o. kroz grupaciju zapošljava više od 1000 djelatnika koji svojim iskustvom, kreativnošću i marljivošću uvelike doprinose prepoznatljivosti proizvoda i imidžu tvrtke.

Tvrtku obilježava stabilnost, rast i povećanje broja partnera i krajnjih potrošača u svim godinama postojanja. Promišljenim ulaganjima u modernizaciju, razvitak, nove tehnologije i kadrove, DIV d.o.o. je postao jedan od najjačih hrvatskih proizvođača na polju metalne industrije. 

 
 

COPYRIGHT (c) 2008. DIV D.O.O. ALL RIGHTS RESERVED
web dizajn iDEA studio
PRAVNI OKVIR|OPĆI UVIJETI POSLOVANJA  
   
cheap nhl jerseys cheap nfl jerseys louis vuitton outlet cheap wholesale soccer jerseys cheap nfl jerseys cheap moncler jackets
youtube link DIV Facebook DIV twitter DIV